;

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες μας στις Λαϊκές Αγορές

Τετ 17 Μαρτίου 2021

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που η πανδημία άλλαξε τη ζωή όλων, δυσχεραίνοντας τις συνθήκες διαβίωσης μας. Παρ' όλες τις δυσκολίες όμως, υπάρχουν και φωτεινές περιπτώσεις που κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη και μας θυμίζουν ότι, παρ' όλες τις δυσκολίες, η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η κοινωνική προσφορά εξακολουθούν να υπάρχουν και να δίνουν διέξοδο. 

Οι πωλητές των λαϊκών αγορών, που συνεργάζονται εδώ και χρόνια με το Μπορούμε για τη διάσωση & προσφορά τροφίμων, μέσα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας προσέφεραν και στήριξαν επισιτιστικά κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με 100 τόνους τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας μέσα στο 2020.

Το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε εμείς στο Μπορούμε, εκ μέρους των εθελοντών μας και των κοινωφελών φορέων που στηρίχθηκαν με τα τρόφιμα αυτά, είναι να πούμε ένα μεγάλο 'ευχαριστώ', έμπρακτα, διανέμοντας μια ευχαριστήρια επιστολή σε όλους τους πωλητές που επισκεπτόμαστε σχεδόν κάθε εβδομάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην επιστολή αυτή ενημερώνουμε κάθε πωλητή αφενός για την ποσότητα που προσέφερε η λαϊκή αγορά του συνολικά μέσα στο 2020, καθώς και τον κοινωφελή φορέα που στήριξε με την προσφορά της. 

Είναι για εμάς μεγάλη χαρά να γνωρίζουμε ότι οι συνεργάτες μας στις λαϊκές αγορές, ακόμα και σε μια πολύ δύσκολη και γι΄αυτούς περίοδο, εξακολουθούν να στέκονται αρωγοί σε όσους έχουν ανάγκη, στηρίζοντας το έργο μας. Με τη γενναιοδωρία και την ανιδιοτέλεια τους δίνουν και σε εμάς την ώθηση να συνεχίσουμε τις δράσεις μας προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος, μαζί τους.