;

«Μπορούμε στο Σχολείο» σε όλη την Ελλάδα

Τρι 26 Οκτωβρίου 2021

Κάθε δράση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος «Μπορούμε στο Σχολείο» είναι για εμάς πολύτιμη. Μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον, με κοινωνικά και περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες!  

Ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, αλλά και προκειμένου να φτάσει το μήνυμά μας σε σχολεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, εδώ και έναν χρόνο υλοποιούμε και διαδικτυακά τις δράσεις μας.

Για τον σκοπό αυτό έχουμε αναπτύξει και ψηφιακά το υλικό του ολοκληρωμένου μας εκπαιδευτικού προγράμματος για την ευαισθητοποίηση γύρω από το ζήτημα της σπατάλης τροφίμων, τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Αυτή η ψηφιακή μετάβαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος έγινε χάρη στη στήριξη του προγράμματος Lifescore της εταιρείας Corteva, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Οι πρόσφατες παρουσιάσεις μας και οι συζητήσεις που ακολούθησαν με τους μαθητές τόσο στο 1ο Νηπιαγωγείο στη Χρυσοβίτσα Μετσόβου, όσο και στο Μειονοτικό Δημοτικό στη Γοργόνα της Ξάνθης μας έδωσαν ξεχωριστή χαρά, καθώς οι μικροί πρεσβευτές του Μπορούμε είναι το μέλλον για έναν κόσμο όπου Καμία Μερίδα Φαγητού δε θα πηγαίνει Χαμένη!

Απευθύνουμε πρόσκληση σε ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]