;

«Μπορούμε στη Λαϊκή» με τη στήριξη του The Hellenic Initiative Australia

Τρι 11 Δεκεμβρίου 2018
Δύο ακόμα λαϊκές αγορές προστέθηκαν πρόσφατα στις συνεργασίες του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή», αυτές του Κορυδαλλού και του Χολαργού. Με αυτές τις δύο νέες συνεργασίες, οι λαϊκές αγορές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανέρχονται πλέον σε 22 (5 εκ των οποίων λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη).

Μόνο μέσα στο 2018, οι συνεργαζόμενες λαϊκές αγορές, μέσω του προγράμματος έχουν προσφέρει σε τοπικούς κοινωφελείς φορείς πάνω από 110 τόνους φρέσκων φρούτων και λαχανικών για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε τρόφιμα.

Όλα τα παραπάνω έχουν επιτευχθεί κυρίως χάρη στην υποστήριξη του οργανισμού The Hellenic Initiative Australia, ο οποίο για τρίτη συνεχή χρονιά καλύπτει 100% τη χρηματοδότηση του προγράμματος «Μπορούμε στη Λαϊκή».

Πέρα από τη χρηματοδότηση του προγράμματος το THI Australia μας στήριζει επίσης με την ενημέρωση για το έργο του Μπορούμε και την προσέλκυση εθελοντών από την Αυστραλία, οι οποίοι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στη στελέχωση των τοπικών εθελοντικών ομάδων μας ανά λαϊκή.

Ευχαριστούμε λοιπόν από την καρδιά μας το THI Australia για τη δυνατότητα που μας δίνει να σώζουμε καθημερινά εκατοντάδες κιλά φρέσκων φρούτων και λαχανικών από λαϊκές αγορές και να τις προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.