;

Μπορούμε «Είμαστε Οικογένεια- ΑΒ Βασιλόπουλος»

Παρ 14 Ιανουαρίου 2022

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Μπορούμε «Είμαστε Οικογένεια – ΑΒ Βασιλόπουλος», καταφέραμε με την οικονομική συμβολή της ΑΒ, να στηρίξουμε το Δεκέμβριο με δωροεπιταγές 50 Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά, από το συγκεκριμένο πρόγραμμα ωφελήθηκαν 3.400 οικογένειες.

Στόχος του προγράμματος ήταν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων να μπορέσουν να στηρίξουν περιπτώσεις ωφελούμενων που διαβιούν στα όρια της φτώχειας και βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια. Μέσω των δωροεπιταγών, πολλοί συνάνθρωποί μας σε όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία τις φετινές γιορτές, να αγοράσουν οι ίδιοι τα τρόφιμα που έχουν ανάγκη και να ετοιμάσουν το δικό τους γιορτινό, οικογενειακό τραπέζι.

Μέσω της δράσης αυτής, καταφέραμε σε μια περίοδο κρίσης, λόγω πανδημίας, όπου οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες είναι και περισσότερο εκτεθειμένες, να μειώσουμε αισθητά τις ουρές στα συσσίτια. Κυρίως όμως καταφέραμε να διαφυλάξουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και να προσφέρουμε ανακούφιση και χαρά σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της ΑΒ Βασιλόπουλος, που για μια ακόμη φορά μοιράσαμε από κοινού μερίδες φαγητού και αγάπης σε όλη την Ελλάδα.