;

Ανάγκες σε τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορυδαλλού

Δευ 20 Μαρτίου 2023

Στον πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κορυδαλλού λειτουργεί «Κοινωνικό Παντοπωλείο». Στόχος είναι, η δημιουργία ενός διευρυνόμενου δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και εθελοντών πολιτών για την υποστήριξη άπορων και κοινωνικά αποκλεισμένων πολιτών.

Σύμφωνα με αντικειμενικά κοινωνικά κριτήρια και προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου από την Κοινωνική Υπηρεσία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορυδαλλού απευθύνεται σε:

- άτομα με ετήσιο καθαρό εισόδημα στα όρια της φτώχειας, το οποίο διαμορφώνεται αναλόγως με το αριθμό των μελών της οικογένειας.
- ηλικιωμένα άτομα χωρίς συγγενείς πρώτου βαθμού, με σύνταξη υπερηλίκων ανασφάλιστων ΟΓΑ.

Προκειμένου να ενισχύουν τα υποστηριζόμενα άτομα, που ανέρχονται σε 850 ωφελούμενους, χρειάζονται είδη διατροφής, και ειδικότερα συσκευασμένα ή κατεψυγμένα τρόφιμα.

Επιπλέον, έχουν ανάγκη σε είδη ατομικής υγιεινής &  οικιακά είδη καθαρισμού.

Μπορείτε και εσείς να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο με είδη πρώτης ανάγκης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις ανάγκες της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού μπορείτε να αναζητήσετε στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132129347-359