;

76.000 συσκευασίες γάλακτος σώθηκαν & προσφέρθηκαν σε συνανθρώπους μας από τα My market

Πεμ 11 Νοεμβρίου 2021

Το μοντέλο διάσωσης & προσφοράς τροφίμων του Μπορούμε τίθεται σε λειτουργία όταν ένας δωρητής μας ανακοινώνει την επιθυμία του να σώσει & να προσφέρει τα τρόφιμα που θα του περισσέψουν, βοηθώντας, έτσι,  τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά και το περιβάλλον με τη μείωση της σπατάλης.

Με αυτόν τον τρόπο, τα My market προχώρησαν πρόσφατα στη διαδικασία διάσωσης & προσφοράς 76.000 τεμαχίων συμπυκνωμένου γάλακτος, τα οποία είχαν κοντινή ημερομηνία ανάλωσης και δυστυχώς, υπό άλλες συνθήκες, θα απορρίπτονταν. 

Αμέσως, μπήκε σε λειτουργία ο μηχανισμός του Μπορούμε και πράγματι πολύ σύντομα και οι 18 παλέτες είχαν βρει τους κατάλληλους κοινωφελείς φορείς - αποδέκτες, οι οποίοι παρέλαβαν τα γάλατα από το Κέντρο Διανομής της αλυσίδας στα Οινόφυτα, ώστε να τα παραδώσουν άμεσα στους ωφελούμενους τους. 

Με αυτό το ενδεικτικό παράδειγμα για την ταχύτητα και αμεσότητα του τρόπου λειτουργίας του μοντέλου διάσωσης & προσφοράς του Μπορούμε, χάρηκαν οι κοινωφελείς φορείς και οι ωφελούμενοι τους, χάρηκε η εταιρεία και οι άνθρωποι της για το γεγονός ότι έσωσαν & πρόσφεραν ό,τι αλλιώς θα απορριπτόταν, «χάρηκε» το περιβάλλον γιατί μειώσαμε την επιβάρυνση που θα υπήρχε από την απόρριψη των τροφίμων και γιατί οι πρώτες ύλες δεν πήγαν χαμένες, και τέλος χαρήκαμε και εμείς στο Μπορούμε που με τη βοήθεια μας κάνουμε τόσους πολλούς... να χαρούν!

Ευχαριστούμε θερμά τα My market για την ευκαιρία που μας έδωσαν να μοιράσουμε τόση χαρά!