;

100 κουτιά αγάπης από την Sefco Zeelandia

Τρι 28 Νοεμβρίου 2017
Οι 2 βασικοί άξονες δράσεις του Μπορούμε είναι η διάσωση & προσφορά φαγητού και τροφίμων σε κάθε στάδιο της διατροφικής αλυσίδας καθώς και η ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με το θέμα της σπατάλης τροφίμων. 

Ενίοτε υπάρχουν δράσεις, οι οποίες με όμορφο τρόπο συνδυάζουν και τους δύο παραπάνω άξονες μας, όπως αυτή που έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες με τους φίλους μας από την Sefco Zeelandia, μια εταιρεία με την οποία το Μπορούμε συνεργάζεται εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα χιλιάδες μερίδες τροφίμων να έχουν προσφερθεί από την εταιρεία σε πολλούς κοινωφελείς φορείς όλης της Ελλάδας.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τους για την ενδυνάμωση της εθελοντικής προσφοράς της εταιρείας, παρασκευάστηκαν με αγάπη 100 κουτιά με λαχταριαστά κέικ, μπισκότα, αλμυρά και γλυκά κριτσίνια, τα οποία μεταφέρθηκαν από τους ίδιους στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα και την Εστία Κοριτσιών «Φιλοθέη η Αθηναία». Παράλληλα, είχαμε την τιμή να παρουσιάσουμε με τη σειρά μας το Μπορούμε και όλες τις εθελοντικές δράσεις μας, στις οποίες μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει.
 
Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τη Sefco Zeelandia που εδώ και χρόνια συμπαραστέκεται έμπρακτα και σταθερά στο έργο του Μπορούμε!