;

Μαζί με την KPMG «Μπορούμε στο Σχολείο»

Πεμ 24 Ιουνίου 2021

«Μια συνεργασία με ουσία και συναίσθημα! Αυτό χαρακτηρίζει τη σχέση μας με την KPMG Greece εδώ και δύο χρόνια στο πλαίσιο της στήριξης του προγράμματος «Μπορούμε στο Σχολείο»!

Φέτος, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες εξαιτίας των κλειστών σχολείων και τους περιορισμούς μετακίνησης, 544 μαθητές σε 10 σχολεία είχαν την ευκαιρία -κυρίως- μέσω διαδικτυακών παρουσιάσεων να ενημερωθούν σχετικά με τη σημασία και τις επιπτώσεις της σπατάλης τροφίμων καθώς και την αξία της κοινωνικής προσφοράς.

Χάρη στη στήριξη της KPMG στην Ελλάδα, είχαμε, για άλλη μια χρονιά, τη χαρά και τιμή να έρθουμε κοντά στους πιο σημαντικούς πρεσβευτές του μηνύματος μας «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη», οι οποίοι πάλι μας συγκίνησαν με τις ιδέες και το επίπεδο ενσυναίσθησης τους και μας γέμισαν αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Ευχαριστούμε την KPMG στην Ελλάδα για τη στήριξη του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μπορούμε στο Σχολείο» και ευχόμαστε του χρόνου, υπό πιο φυσιολογικές συνθήκες, να έχουμε τη δυνατότητα να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερους μαθητές για το θέμα της σπατάλης τροφίμων».