;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα My market για την υπέροχη πασχαλινή προσφορά

Πεμ 29 Απριλίου 2021

Και ενώ μας καλούν καθημερινά κοινωφελείς φορείς για τις αυξημένες –λόγω των συνθηκών- ανάγκες τους, και την προσπάθειά τους να προσφέρουν στήριξη στους ωφελούμενους τους ενόψει Πάσχα, είχαμε τη μεγάλη χαρά να δεχθούμε μια εξαιρετικά σημαντική προσφορά.

Επικοινώνησαν μαζί μας από τα My market προκειμένου να προσφέρουν –με τη βοήθεια του Μπορούμε- 23 παλέτες με κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος σε φορείς για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Φροντίσαμε η παραλαβή των προϊόντων κρέατος, λόγω και της κοντινής ημερομηνίας ανάλωσης, να πραγματοποιηθεί τάχιστα από τους φορείς-αποδέκτες της δωρεάς, προκειμένου να τα διαθέσουν άμεσα στους ωφελούμενους τους.

Με την άψογη συνεργασία των εργαζομένων της δωρήτριας εταιρείας, οι οποίοι μέσα σε αυτή την ιδιαίτερα φορτωμένη για αυτούς περίοδο κλήθηκαν να διαχειριστούν και αυτή την προσφορά, καταφέραμε να σώσουμε και να προσφέρουμε 14.550 τεμάχια από διάφορα είδη κρεατικών.

Ολόθερμες ευχαριστίες γι’ αυτή την Πασχαλινή προσφορά, η οποία θα δώσει και μια εορταστική νότα σε ανθρώπους που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια.