Ό,τι χρειάζεσαι να γνωρίζεις για τη σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα και τους τρόπους μείωσης της, ανάγκες κοινωφελών φορέων και τα τελευταία νέα μας
Ξενοδοχεία της Αθήνας μαγειρεύουν για άπορους | Άρθρο στην Καθημερινή
"Το όνομα μου είναι Γεωργία και είμαι 14 χρονών..."
"Greece on the breadline: how leftovers became a meal"- The Guardian
40 κιλά όσπρια την ημέρα χρειάζονται στο συσσίτιο της Γαλήνης στον Κεραμεικό! Βοηθήστε τους!
Γίνε εθελοντής για 2 ώρες στην Τράπεζα Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη
"Athens has lost its appetite for food waste"- Social Innovation Europe