Ενημέρωση

Ό,τι χρειάζεσαι να γνωρίζεις για τη σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα και τους τρόπους μείωσης της, ανάγκες κοινωφελών φορέων και τα τελευταία νέα μας

;
Το Μπορούμε στα ΜΜΕ
  • Όλα
  • Aρθρογραφία
  • Ανάγκες τροφίμων
  • Μπορούμε με άλλα λόγια
  • Προσφορές τροφίμων
  • Συμβουλές
  • Συνταγές
  • Τα Νέα μας
  • Το Μπορούμε στα ΜΜΕ
Όλα
  • Όλα
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο ντοκιμαντέρ"Ιχνηλατώντας"στην ΕΤ1

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο ντοκιμαντέρ"Ιχνηλατώντας"στην ΕΤ1

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο ντοκιμαντέρ"Ιχνηλατώντας"στην ΕΤ1

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο ντοκιμαντέρ"Ιχνηλατώντας"στην ΕΤ1

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο ντοκιμαντέρ"Ιχνηλατώντας"στην ΕΤ1

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο ντοκιμαντέρ"Ιχνηλατώντας"στην ΕΤ1

"Μπορούμε": Η πρωτοβουλία που δίνει τροφή και τροφή για σκέψη"| Άρθρο στο The Art Foundation

"Μπορούμε": Η πρωτοβουλία που δίνει τροφή και τροφή για σκέψη"| Άρθρο στο The Art Foundation

"Μπορούμε": Η πρωτοβουλία που δίνει τροφή και τροφή για σκέψη"| Άρθρο στο The Art Foundation

"Είναι έγκλημα στις μέρες μας να πετάς φαγητό"| Άρθρο της Κατερίνας Μπακογιάννη στο"Κ"της Καθημερινής

"Είναι έγκλημα στις μέρες μας να πετάς φαγητό"| Άρθρο της Κατερίνας Μπακογιάννη στο"Κ"της Καθημερινής

"Είναι έγκλημα στις μέρες μας να πετάς φαγητό"| Άρθρο της Κατερίνας Μπακογιάννη στο"Κ"της Καθημερινής

"Είναι έγκλημα στις μέρες μας να πετάς φαγητό"| Άρθρο της Κατερίνας Μπακογιάννη στο"Κ"της Καθημερινής

"Είναι έγκλημα στις μέρες μας να πετάς φαγητό"| Άρθρο της Κατερίνας Μπακογιάννη στο"Κ"της Καθημερινής

"Είναι έγκλημα στις μέρες μας να πετάς φαγητό"| Άρθρο της Κατερίνας Μπακογιάννη στο"Κ"της Καθημερινής

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μιλάει για το νέο πολιτισμό της κουζίνας στην Ελευθεροτυπία

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μιλάει για το νέο πολιτισμό της κουζίνας στην Ελευθεροτυπία

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μιλάει για το νέο πολιτισμό της κουζίνας στην Ελευθεροτυπία

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μιλάει για το νέο πολιτισμό της κουζίνας στην Ελευθεροτυπία

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μιλάει για το νέο πολιτισμό της κουζίνας στην Ελευθεροτυπία

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μιλάει για το νέο πολιτισμό της κουζίνας στην Ελευθεροτυπία