Περισσότεροι από 4.000 ανανάδες προσφέρθηκαν σε 18 φορείς στην Αθήνα, το Αίγιο και την Πάτρα!
Ενημέρωση
Περισσότεροι από 4.000 ανανάδες προσφέρθηκαν σε 18 φορείς στην Αθήνα, το Αίγιο και την Πάτρα!
Παρ 15 Νοεμβρίου 2013
Πριν λίγες μέρες επικοινώνησε μαζί μας η εταιρεία Chiquita για να μας ενημερώσει ότι είχε περισσότερους από 4.000 ανανάδες που είχαν αρχίσει να ωριμάζουν και πιθανότατα δεν θα προλάβαινε να τους διαθέσει, με την επιθυμία να της προτείνουμε κοινωφελείς φορείς για να τα προσφέρει.
Αναζητήσαμε άμεσα τους πιο κατάλληλους αποδέκτες για αυτήν προσφορά γεμάτη βιταμίνες ώστε να παραδοθούν και να καταναλωθούν το συντομότερο δυνατό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Chiquita για την προσφορά της με την οποία υποστηρίχθηκαν 18 φορείς στην Αθήνα, το Αίγιο και την Πάτρα.
Το 2024 στήριξε το έργο του Μπορούμε με περισσότερες από 43.900 μερίδες λαχανικών, ενώ από το 2019 έως και το 2025 η προσφορά ανέρχεται στις 480.000 μερίδες.
Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε στενά με τη ΔΕΛΤΑ, με κοινό στόχο την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων και την επισιτιστική στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.