;

Όταν η κοπή πίτας του Μπορούμε συνδυάζεται με μια δράση προσφοράς

Τετ 13 Μαρτίου 2019
Ο καλύτερος τρόπος κοπής βασιλόπιτας για εμάς εδώ στο Μπορούμε είναι η γιορτή μας να συνοδεύεται με παρασκευή φαγητού για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Έτσι λοιπόν, πριν μερικές μέρες φιλοξενηθήκαμε στη Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας των Μύλων Λούλη και υπό την καθοδήγηση του σεφ Κωστή Κωστάκη του Α λα γκρεκ, φτιάξαμε όλοι μαζί μερικές εκατοντάδες λαχταριστά κουλουράκια, τα οποία προσφέραμε σε κοινωφελείς φορείς στον Ασπρόπυργο. 

Ευχαριστούμε θερμά τους Μύλους Λούλη για τη ζεστή φιλοξενία και την προσφορά υλικών, τον σεφ Κωστή Κωστάκη για το συντονισμό της ομάδας και τις ωραίες συνταγές που μοιράστηκε μαζί μας και επίσης την ΑΒ Βασιλόπουλος για την ευγενική χορηγία όλων των υπόλοιπων υλικών που χρειαστήκαμε για τη μαγειρική δράση.