Με τη φράση «τόσον καιρό μας βοηθάτε εσείς, προσφέροντας πολύτιμα φρούτα και λαχανικά για τους ανθρώπους που φροντίζουμε, θα θέλαμε κι εμείς να σας ανταποδώσουμε την καλή πράξη», οι εθελοντές του Μπορούμε και του Κοινωνικού Συσσιτίου Χαλανδρίου πραγματοποίησαν μια δράση ευχαριστίας προς τις λαϊκές αγορές Χαλανδρίου (της Τρίτης) και Νέου Ψυχικού, ως ελάχιστη ανταπόδοση της πολύτιμης στήριξης των πωλητών των λαϊκών αγορών προς το Συσσίτιο του Δήμου.
Συγκεκριμένα, οι εθελοντές διένειμαν 120 και 70 μερίδες φαγητού σε όλους τους πωλητές των λαϊκών αγορών Χαλανδρίου (της Τρίτης) και Νέου Ψυχικού αντίστοιχα, ανταποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξη και την αλληλεγγύη που έχουν επιδείξει οι λαϊκές αγορές προς το έργο του κοινωφελούς φορέα του Χαλανδρίου. Οι πωλητές ανταποκρίθηκαν με έκπληξη και θετική διάθεση στην προσφορά των εθελοντών δημιουργώντας πολύ όμορφο κλίμα αποδοχής και συμπαράστασης προς το κοινό έργο μας.
Από την έναρξη της συνεργασίας του Μπορούμε με τις λαϊκές αγορές του Νέου Ψυχικού και του Χαλανδρίου (της Τρίτης) πριν από περίπου 3 χρόνια μέχρι τώρα, οι πωλητές έχουν σώσει και προσφέρει πολλές χιλιάδες κιλά περισσευούμενα φρούτα και λαχανικά. Τα τρόφιμα αυτά, μέσω του Μπορούμε, προσφέρθηκαν σε τοπικούς κοινωφελείς φορείς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη στήριξη κοινωνικά ευάλωτων ομάδων με πολύτιμα τρόφιμα, στα οποία δεν έχουν εύκολα πρόσβαση.
Για μια ακόμα φορά, όλοι από κοινού ευχαριστούμε τους πωλητές των λαϊκών αγορών για την αποδοχή και την προσφορά τους και ελπίζουμε στη συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας και της συμβολής στο κοινό μας έργο.