Πολλές δεκάδες μερίδες μιας υπέροχης γιαουρτόπιτας, λαχταριστά και θρεπτικά μπισκότα και ακόμα περισσότερα χαμόγελα είναι ο τελικός απολογισμός της μαγειρικής δράσης που διοργανώσαμε πρόσφατα μαζί με τους εθελοντές της εταιρείας JTI.
Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ημερολόγιου Εθελοντισμού που υποστηρίζει η εταιρεία και περιλαμβάνει συστηματικές εθελοντικές δράσεις με τη συμμετοχή των εργαζομένων για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Υπό την καθοδήγηση του σεφ Κυριάκου Μελά, κόψαμε λαχανικά, ανακατέψαμε ζύμες, φτιάξαμε μπισκότα και κυρίως βάλαμε πολλή αγάπη στο φαγητό που παρασκευάσαμε για τους ωφελούμενους των ιδρυμάτων Ψαραύτειο και Κόκκορη τα οποία στηρίζουν άτομα με ειδικές ανάγκες.
Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές της εταιρείας JTI καθώς και τους φιλικούς ανθρώπους του Ψαραύτειου που μας φιλοξένησαν στη δομή τους για τη μαγειρική αυτή, δράση.
Με αφορμή την 29η Σεπτεμβρίου, τα Μέλη της Συμμαχίας για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων στην Ελλάδα πραγματοποιούμε κοινή πρωτοβουλία ενημέρωσης και κινητοποίησης σε δράση
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα SOULFOOD συνδέει παραγωγούς που έχουν περισσεύματα αγροτικής παραγωγής με κοινωφελείς φορείς και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης για αναδιανομή