;

Πως να καταψύξουμε μαριναρισμένο ή μαγειρεμένο κρέας

Παρ 07 Μαρτίου 2014
Εάν θέλουμε να καταψύξουμε μαριναρισμένο κρέας που δεν μαγειρέψαμε, καλό θα ήταν να μην το αλατίσουμε, γιατί το αλάτι απορροφά τα υγρά του κρέατος, το σκληραίνει και χάνει τα θρεπτικά συστατικά του. Για τον ίδιο λόγο όταν καταψύχουμε περίσσευμα μαγειρεμένου κρέατος, είναι προτιμότερο να αποθηκεύουμε χωριστά το κρέας από τη σάλτσα. Tip: Κάνουμε τη σάλτσα παγάκια για να μπορούμε εύκολα να τη χρησιμοποιήσουμε σε μικρές ποσότητες.