243 ατομικές τάρτες γλύκαναν τους ασθενείς στο Άσυλο Ανιάτων
Ενημέρωση
243 ατομικές τάρτες γλύκαναν τους ασθενείς στο Άσυλο Ανιάτων
Δευ 09 Δεκεμβρίου 2013
Η εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα, μόνιμος υποστηρικτής του ΜΠΟΡΟΥΜΕ στην καταπολέμηση της σπατάλης του φαγητού και της αξιοποίησης του για κοινωφελείς σκοπούς επικοινώνησε εκ νέου μαζί μας. "Διαθέτουμε 243 ατομικές τάρτες σε κατάστημά μας και θα θέλαμε να τις προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Έχουν διάφορες γεύσεις: λεμόνι, φραμπουάζ και φρούτα του δάσους", μας είπαν.
Τους προτείναμε να τις προσφέρουν στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη. Οι 232 ασθενείς, που φιλοξενούνται εκεί, είναι χρόνια πάσχοντες (παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος με κύριο χαρακτηριστικό της διαταραχές της κινητικότητας κλπ). Πολλοί από αυτούς βρίσκονται στο Άσυλο Ανιάτων 50 χρόνια.
"Οι τάρτες που μας στείλατε ήταν καταπληκτικές. Οι ασθενείς μας ξετρελάθηκαν. Άλλαξε η γεύση τους. Φανταστείτε ότι είναι συνηθισμένοι στις ίδιες γεύσεις λόγω του προγράμματος που ακολουθούν. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να τους προσφέρουμε κάτι διαφορετικό χαίρονται τόσο πολύ! Σας ευχαριστούμε", μας είπαν οι άνθρωποι που τους φροντίζουν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα που με την πρωτοβουλία αυτή χάρισε χαμόγελα και γλύκανε 232 ασθενείς στο Άσυλο Ανιάτων.
Το 2024 στήριξε το έργο του Μπορούμε με περισσότερες από 43.900 μερίδες λαχανικών, ενώ από το 2019 έως και το 2025 η προσφορά ανέρχεται στις 480.000 μερίδες.
Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε στενά με τη ΔΕΛΤΑ, με κοινό στόχο την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων και την επισιτιστική στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.