Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων Βόρειας Καλιφόρνιας στηρίζει άπορες οικογένειες στον Ταύρο
Ενημέρωση
Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων Βόρειας Καλιφόρνιας στηρίζει άπορες οικογένειες στον Ταύρο
Τρι 21 Αυγούστου 2012
Πριν από μερικές μέρες ήρθε σε επαφή μαζί μας η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων Βόρειας Καλιφόρνιας, είχαν συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό το οποίο ήθελαν να διαθέσουν για την υποστήριξη απόρων ανθρώπων στην Αθήνα μέσω του δικτύου του Μπορούμε. Τους φέραμε σε επαφή με τον Σύλλογο των Φίλων του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων με τον οποίο συνεργάστηκαν για να αγοραστούν τρόφιμα. Στην συνέχεια, οι εθελοντές του Συλλόγου ετοίμασαν τα πακέτα με τα τρόφιμα και σήμερα το πρωί γίνεται η διανομή τους σε 80 οικογένειες στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στον Ταύρο.
Ευχαριστούμε πολύ τους Έλληνες στην Αμερική και την Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία τους!
Το 2024 στήριξε το έργο του Μπορούμε με περισσότερες από 43.900 μερίδες λαχανικών, ενώ από το 2019 έως και το 2025 η προσφορά ανέρχεται στις 480.000 μερίδες.
Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε στενά με τη ΔΕΛΤΑ, με κοινό στόχο την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων και την επισιτιστική στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.