Η καθημερινή μας προσπάθεια να μειώσουμε τη σπατάλη τροφίμων και να αυξήσουμε την επισιτιστική βοήθεια στην Ελλάδα δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την ουσιαστική βοήθεια πάρα πολλών ανθρώπων που είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος του δικτύου διάσωσης τροφίιμων του Μπορούμε.
Όπως για παράδειγμα των υπαλλήλων μιας εταιρείας πληροφορικής, οι οποίοι εδώ και χρόνια μας καλούν για να προσφέρουν ότι περισσεύει από εκδηλώσεις τους. Από αυτήν τη θετική τους εμπειρία έχουν γίνει πλέον πραγματικοί «πρεσβευτές του Μπορούμε» διαδίδοντας το μήνυμα μας όπου μπορούν και προσπαθώντας να σώσουν φαγητό από κάθε δυνατό σημείο.
Με τα ίδια τους τα λόγια: «έχουμε όλοι μας καταχωρημένο το τηλέφωνο σας στα κινητά μας και με κάθε ευκαιρία θα σας καλέσουμε για να σώσουμε & να προσφέρουμε φαγητο!»
Αν και εσύ θέλεις να γίνεις «Πρεσβευτής του Μπορούμε» και να συμβάλλεις καθημερινά στην μείωση της σπατάλης με πολλούς τρόπους, δες εδώ πόσο εύκολο είναι!