Είναι υπέροχο όταν τα παιδιά μυούνται από νωρίς στον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη!
Το Κέντρο προσχολικής αγωγής «ήλιος» πραγματοποίησε στον χώρο του σχολείου τη δράση «Γεύμα Αγάπης», σκοπός της οποίας ήταν η ετοιμασία & προσφορά δεμάτων για άστεγους με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Γονείς, φίλοι και συνεργάτες του «ήλιου» συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά στη συσκευασία των δεμάτων με τα είδη που είχαν συγκεντρώσει, και στη συνέχεια προχώρησαν στη διανομή τους σε άστεγους στον Πειραιά.
Το αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας ήταν εντυπωσιακό και συγκινητικό. 441 δέματα ετοιμάστηκαν με πολλή αγάπη, και το καθένα ήταν εξωτερικά ζωγραφισμένο από τα παιδιά.
Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η προσφορά τροφίμων που συγκεντρώθηκαν, ώστε επικοινώνησαν μαζί μας από τον «ήλιο», προκειμένου να στηρίξουν επισιτιστικά και πρόσθετο κοινωφελή φορέα.
Πάνω από 200 μερίδες φαγητό προσφέρθηκαν μέσω του Μπορούμε σε τοπικό συσσίτιο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η υπεύθυνη του συσσιτίου, που παρέλαβε την προσφορά, ήταν ενθουσιασμένη για το φαγητό, αλλά και για την φροντίδα!