;

Αξιοποιούμε την παλιά φέτα για να φτιάξουμε γαλοτύρι

Τετ 18 Φεβρουαρίου 2015
Όταν το τυρί φέτα μείνει στο ψυγείο για κάποιο χρονικό διάστημα συχνά κιτρινίζει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι χάλασε. Πλένουμε το τυρί με λίγο νερό και στη συνέχεια μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα ωραίο παραδοσιακό ορεκτικό. Υλικά: 250 γρ. τυρί φέτα ½ κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 100 γρ. γάλα Τρόπος παρασκευής: Κόβουμε το τυρί σε μικρά κομματάκια και το τοποθετούμε σε μπωλ. Ζεσταίνουμε το γάλα και το ανακατεύομε με το τυρί. Το αφήνουμε να το απορροφήσει το τυρί και μετά ρίχνουμε και το γιαούρτι. Το βάζουμε στο ψυγείο για μια ημέρα να ενσωματωθούν τα υλικά. Σημείωση: Το σερβίρουμε με ελιές, με τα παξιμάδια που φτιάξαμε από μπαγιάτικο ψωμί σε προηγούμενη συνταγή, ή με φρέσκο ψωμί. Καλή επιτυχία! Λίτσα