Την Κυριακή, 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η μεγαλύτερη εκδήλωση ενημέρωσης για τη σπατάλη φαγητού ως σήμερα στην Ελλάδα. Μαγειρεύτηκαν πάνω από 5.500 μερίδες μπριάμ από περισσευούμενα λαχανικά και προσφέρθηκαν 1.500 μερίδες από περισσευούμενα φρούτα σε ανθρώπους που πέρασαν από τον Λευκό Πύργο. Παράλληλα, υπήρξαν εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά, βιωματικό εργαστήριο, Disco Soup και επιδείξεις μαγειρικής από τους σεφ Λευτέρη Λαζάρου, Νταϊάν Κόχυλα και Ευτύχη Μπλέτσα.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος για όλα τα απαραίτητα συμπληρωματικά προϊόντα, όπως λάδι, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, κλπ που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των 5.500 μερίδων μπριάμ!
ο πολύ γεμάτο εκπαιδευτικό ταξίδι που κάναμε κατά την περσινή σχολική χρονιά μας έδωσε την ώθηση να επιστρέψουμε και φέτος δυναμικά, με στόχο να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερα παιδιά.