Ο Σύλλογος Νίκη-Victor Artant βράβευσε το Μπορούμε για τη στήριξη του κοινωνικού του έργου

20160704_112439Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “Victor Artant” – ΝΙΚΗ βράβευσε το Μπορούμε για την στήριξη του κοινωφελούς έργου του Συνδέσμου, κατά τη διάρκεια της εαρινής εκδήλωσής του, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος ΝΙΚΗ – Victor Artant, φορέας γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρίες, εδρεύει στον Άλιμο και βρίσκεται σε λειτουργία από το 2000. Οι δραστηριότητες του Συνδέσμου στεγάζονται εντός των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού «Γήπεδο softball», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο οποίος είναι προσιτός και λειτουργικός προς τα άτομα με αναπηρία, τα οποία εξυπηρετεί. Στον χώρο αυτό στεγάζονται ποικίλες δομές (μεταξύ άλλων λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, φυσικοθεραπείας, και ειδικής διδασκαλίας) ενώ παρέχονται ειδικά διαμορφωμένα θεραπευτικά προγράμματα για άτομα κάθε ηλικίας (παιδιά, εφήβους, και ενήλικες), καθώς επίσης και ειδικά προγράμματα προσαρμοσμένων αθλητικών δραστηριοτήτων και αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης.

Από την πλευρά μας, στο Μπορούμε υποστηρίζουμε το αξιόλογο έργο του Συνδέσμου μέσω της δικτύωσης προσφορών περισσευούμενων τροφίμων και φαγητού, προκειμένου να συμβάλλουμε στην κάλυψη μέρους των αναγκών του Συνδέσμου σε τρόφιμα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ για την αναγνώριση της προσφοράς μας, αν και εμείς είμαστε αυτοί που θα πρέπει πρώτοι να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο ΝΙΚΗ για το πολύτιμο και ουσιαστικό κοινωφελές έργο που παράγει.