Πρόγραμμα “Είμαστε Οικογένεια”

Σκοπός

Η δημιουργία «οικογενειών» στήριξης από αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν και αυτούς που έχουν διατροφική ανάγκη σήμερα στην Ελλάδα μέσω μιας διαφανούς και άμεσης διαδικασίας μετατροπής χρηματικών δωρεών σε δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ αποκλειστικά για αγορά τροφίμων, η οποία διασφαλίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με μηδενικό διαχειριστικό κόστος για το δωρητή.

Γιατί;

> Είναι σημαντικό να μειωθούν οι ουρές στα συσσίτια και να δοθεί η δυνατότητα σε ανθρώπους με ανάγκη να είναι σε θέση να κάνουν τα δικά τους ψώνια και να ετοιμάσουν το δικό τους φαγητό στο σπίτι τους. Αυτό ισχύει ειδικά για τα παιδιά οικογενειών σε ανάγκη.

> Πολλοί δωρητές επιθυμούν να διαθέσουν ένα χρηματικό πόσο για να στηρίξουν διατροφικά ανθρώπους σε ανάγκη, χωρίς όμως να έχουν την απαραίτητη πληροφορία για το που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι και πως είναι ο κατάλληλος τρόπος να τους προσεγγίσεις. Αυτό ισχύει ειδικά για δωρητές εκτός Ελλάδας.

> Πολλοί δωρητές επιθυμούν να γνωρίζουν ότι στηρίζουν συγκεκριμένους ανθρώπους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ασφαλώς να γνωρίζουν σε κάθε στάδιο αυτής της διαδικασίας τι έχει συμβεί με τη δωρεά τους.

Πώς λειτουργεί;

> Συμπληρώνεις τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρεις παρακάτω και επιλέγεις το ποσό που θέλεις να δώσεις, το χρονικό διάστημα, ποιους επιθυμείς να βοηθήσεις και σε ποια περιοχή. Στην παρούσα φάση το πρόγραμμα πραγματοποιείται πιλοτικά σε συνεργασία με τις κοινωνικής υπηρεσίες (ΚΥ) των Δήμων Αχαρνών, Νίκαιας – Ρέντη, Ζωγράφου και Περάματος.

> Οι ΚΥ φροντίζουν ώστε οι υποψήφιοι ωφελούμενοι να πληρούν αυστηρά εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια.

> Το Μπορούμε συντονίζει τη διαδικασία μετατροπής της χρηματικής δωρεάς σε δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ και παράδοσης αυτών στους ωφελούμενους.

> Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση παράδοσης δωροεπιταγών είναι η προσκόμιση και ο έλεγχος των αποδείξεων αγορών που πραγματοποιήθηκαν με τις δωροεπιταγές του προηγούμενου μήνα.

> Ανά πάσα στιγμή το Μπορούμε είναι σε θέση να ενημερώσει το δωρητή για την πορεία της δωρεάς του.

Μπορείς να βοηθήσεις!

Είτε ως ιδιώτης είτε ως εταιρεία μπορείς να συμμετέχεις στο Πρόγραμμα “Είμαστε Οικογένεια” και να υποστηρίξεις μία ή και περισσότερες οικογένειες. Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103237805 ή ηλεκτρονικά στο info@boroume.gr προκειμένου να συζητήσουμε πως θα προσφέρεις βοήθεια με τον τρόπο που ανταποκρίνεται στις δικές σου επιθυμίες.

Φόρμα δωρεάς

Ονοματεπώνυμο

Email

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Περιοχή / Κοινωνική Υπηρεσία

Ευπαθής ομάδα που επιθυμείτε να υποστηρίξετε

Αριθμός αποδεκτών

Χρηματικό ποσό

Διάρκεια υποστήριξης

Σχόλια