Όταν τα παιδιά μας εμπνέουν με την ευαισθησία τους

Χωρίς τίτλοΠριν μερικές μέρες λάβαμε μια ξεχωριστή δωρεά στο Μπορούμε που μας γέμισε έμπνευση και χαμόγελο! Δωρητής ο Αλέξης, μόλις 6 ετών, ο οποίος αποφάσισε να σπάσει τον κουμπαρά του και να μην αγοράσει κάποιο παιχνίδι ή κάτι άλλο για τον ίδιο, αλλά προτίμησε το ποσό που συγκέντρωσε να το προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Έτσι μαζί με τους γονείς του επικοινώνησε με το Μπορούμε για να ενημερωθεί για το πως μπορούσε να κάνει τη δωρεά του.

Θέλοντας να μεταφέρουμε στον Αλέξη ποιος είναι ο αντίκτυπος της δωρεάς του, του εξηγήσαμε ότι με το ποσό που προσέφερε στο Μπορούμε βοηθάει ώστε να σωθούν και να προσφερθούν 7.640* μερίδες φαγητού προς ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
 
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Αλέξη για την πρωτοβουλία του που μας γέμισε έμπνευση και είναι για μας παράδειγμα γενναιοδωρίας και ευαισθησίας.
 
* Βάσει των αποτελεσμάτων δράσεων του τελευταίου τριμήνου της οργάνωσης, με κάθε 1 ευρώ δωρεάς στο Μπορούμε, “σώζουμε” και προσφέρουμε 40 μερίδες φαγητού. Το νούμερο αυτό προκύπτει από την αναλογία μερίδων που “σώζονται” και προσφέρονται προς το συνολικό λειτουργικό κόστος της οργάνωσης (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το συνολικό κόστος όλων των υπόλοιπων δράσεων.